KAKO SE HRANE OBOLELI OD KORONE: Beograđanka otkriva kako izgleda obrok u KBC Zvezdara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 08:12

KAKO SE HRANE OBOLELI OD KORONE: Beograđanka otkriva kako izgleda obrok u KBC Zvezdara

Vrhunska nega ali i hrana.

Pacijenti oboleli od koronavirusa, javili su se medijima, kako bi pohvalili celokupan tretman koji im se pruža na bolničkom lečenju.

Naime, kako navodi Beograđanka Silvija A. koja se leči u KBC Zvezdara, osim ljubaznih i požrtvovanih lekara koji se svim silama trude da njoj i ostalim pacijentima pruže odgovarajuću negu i hrana koja im se služi u postelji je izvrsna.

- Osećam se kao kod kuće, jer je hrana baš po mom ukusu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za doručak jedemo proju, pileća prsa, jaja uz obaveznu čašu jogurta. Za ručak nam služe batake sa graškom i salatom, krmenadle, a petkom ko posti jede i prebranac sa oslićem.

I za večeru jedemo dobro, bude tu lovačkih šnicli, rižoto, a ponekad i makaroni sa sirom. Zdravlje na usta ulazi, a uz ogovarajuću terapiju i vrhunski pripremljena jela, sigurna sam da ću pobediti koronu - kaže ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.