KAKO MUŠKARCI RAZMIŠLAJU Otkrivamo 6 tajni muškog mozga

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Avg.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO MUŠKARCI RAZMIŠLAJU Otkrivamo 6 tajni muškog mozga

Predstavnici jačeg pola nisu u stanju da čitaju misli svoje partnerke, čak imaju i slabiju intuiciju, zato im recite direktno ako ste nesrećni ili nezadovoljni
Žene stalno analiziraju postupke i gestove muškarca, debatuju o tome kako oni razmišljaju, o čemu sanjaju, šta njihove reči zapravo znače… Možda ovo pomogne da dokučite neke poteze aktuelnih ili budućih partnera.
Sigurno ste od starijih i iskusnijih ženskih osoba čule da, ako želite da duže zadržite pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << muškarca, morate stalno da mu izmičete. Dok devojke pod „igricom“ podrazumevaju da moraju da odbiju muškarca kada ih prvi put pozove da izađu ili da ga ignorišu dok prolazi pored njih, danas takvo ponašanje ne prolazi. Moderne „igre“ znače sledeće: ako vas pozove da izađete, a vi ste te večeri sprečeni, predložite mu da to uradite naredne večeri. Ako vam se dopada, u prolazu mu uputite osmeh, nemojte da ga ignorišete.

#1 MUŠKARCI ZAPRAVO NE VOLE DA IH VOLITE ZBOG PARA – Kao što žene ne vole kada muškarci sude o njima na osnovu izgleda, tako i muškarci ne vole da njihov bankovni račun bude njihov najveći adut. Većini ne smeta da tokom prvih nekoliko izlazaka plaća račune, ali kada shvate da žena očekuje da tako bude unedogled, postaju frustrirani. Smatraju da takva očekivanja nisu fer, jer mnoge žene danas zarađuju i dvostruko više od partnera.
Još na sledećim stranicama.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.