KAKO-MU-JE-USPELO-Podigao-80-kilograma-sopstvenim-testisima

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO-MU-JE-USPELO-Podigao-80-kilograma-sopstvenim-testisima

Kinez je uspeo da za samo 10 minuta 320 puta zanjiše teret neverovatne težine, a za svoju aktivnost tvrdi da ona poboljšava kvalitet života

Neverovatnu, ali i vrlo čudnu izdržljivost, pokazao je ovaj čovek koji je uspeo da testisima podigne 80 kilograma blokova cigli. Kako bi svoj “talenat” istakao, ovaj Kinez je njihao ogromni teret čitavih deset minuta.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, prikazan je stanovnik kineskeprovincije Henan, obučen >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u žutu odeću prilagođenu ovom nastupu. Lepršavi svileni materijal uspešno je prekrio njegove čelične i fleksibilne testise, dok su posmatrači uživali u nesvakidašnjem performansu. Njegov učitelj tvrdi da ovakve aktivnosti podizanja testisima poboljšavaju kvalitet života.

On je čak uspeo da 320 puta zanjiše gomilu cigli napred i nazad za samo 10 minuta. Težina tereta je na jednom sajtu koji je objavio vest o poduhvatu ovog čoveka, upoređena sa 140 litara mleka, 40 kompjutera, i čak masom Novaka Đokovića.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.