KAKO JE OVO MOGUCE Snimak Kristijana Golubovica iz zatvora sokirao Srbiju Hvali se bogatom gozbom i mobilnim telefonima

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE OVO MOGUCE Snimak Kristijana Golubovica iz zatvora sokirao Srbiju Hvali se bogatom gozbom i mobilnim telefonima

Kristijan Golubović postao je popularan devedesetih godina. Na početku, zbog svoje burne kriminalne prošlosti, dobio je medijski prostor koji je iskoristio.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nakon što je ušao rijaliti "Farma", gde je za kratko vreme postao jedan od favorita, ali nije izdržao do kraja te je zbog brojnih ispada i nasilja napustio ovaj rijaliti pre samog finala. Pobedu je odnela Stanija Dobrojević, a cela drama se stvorila oko podele nagrade između nje i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kristijana.

Ipak, u jeku njegove popularnosti, Kristijan je uhvaćen i osuđen za rasturanje narkotika, te se trenutnoi nalaza na izdržavanju zatvorske kazne. Ipak, rešetke ga ne sprečavaju da se redovno obraća javnosti, a najčešće preko svog naloga na Fejsbuku, kao i uključivanjem u rijaliti "Parovi".

U zatvoru, Kristijanu nije baš bilo teško ranije, o čemu svedoči i jedan snimak iz prošlosti, na kome on sa cimerima pokazuje bogatu gozbu, kao i mobilne telefone.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT, Damir Dervišagić)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.