KAKO JE DEČAK UBICA PROVEO PRVI DAN U ŠKOLI? Isplivali svi detalji - ovako će biti od sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 18:09

KAKO JE DEČAK UBICA PROVEO PRVI DAN U ŠKOLI? Isplivali svi detalji - ovako će biti od sada

Kako će se školovati dečak-ubica?

Ove nedelje biće tačno četiri meseca od krvavog pira u kojem je 13-godišnji dečak koji je u međuvremenu napunio 14 godina u samo dve minute u beogradskoj školi na Vračaru hladnokrvno očevim pištoljem ubio devet svojih vršnjaka i omiljenog čuvara, "čika" Dragana.

Tog 3. maja dogodilo se jedno od najbrutalnijih masovnih ubistava na području Balkana čije će se razmere još dugo pamtiti i analizirati. Dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postao jedino dete na svetu koje je s 13 godina počinilo ovakav užasan masakr, mediji su uz njegovo ime prišili još i "dečak ubica", a on je svojim činom zauvek promenio živote, ne samo svoje porodice, nego i porodice svojih deset žrtava.

Od trenutka hapšenja, kad je tog kobnog jutra nakon svog čina nazvao policiju rekavši im da je "psihopata koji mora da se smiri", dečak se nalazi na beogradskoj Klinici za neuropsihijatriju, na odeljenju za decu i mlade, gde lekari svakodnevno prate njegovo stanje, a pod nadzorom je i kriminalističke policije.

U našoj zemlji je svake godine 1. septembar prvi dan nove školske nastave, a ovu je "dečak ubica" dočekao u bolnici. Kako prenose mediji on je nastavio školovanje preko interneta. Negova nastava odvija se po modelu koji se koristio u vreme pandemije koronavirusa.

Masovni ubica osmi razred će završiti preko posebne škole Dr. Dragan Hercog i nastavu će pratiti iz svoje bolničke sobe.

Za to vreme otac mu se nalazi u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.