KAKO GA NIJE SRAMOTA! Beograđanin tablicu svoje zveri prekrio MASKOM, ali tu se ne završava njegova BAHATOST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 22:02

KAKO GA NIJE SRAMOTA! Beograđanin tablicu svoje "zveri" prekrio MASKOM, ali tu se ne završava njegova BAHATOST (FOTO)

Kažnjivo!

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" osvanula je fotografija koja je razbesnela mnoge Beograđane. Naime, jedan bahati vozač svoj skupoceni automobil parkirao je na mesto koje je predviđeno za invalide.

Ovaj post je mnoge korisnike fejsbuka doveo "do ludila", ali i sa razlogom.

Tu se ne završava greška ovog vozača. On je svoju registracionu tablicu prekrio zaštitnom maskom protiv korona virusa, kako se ne bi video broj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
🙄

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Четвртак, 03. децембар 2020.

Osvanuli su i brojni komentari koji ga javno osuđuju na ovakav čin:

- Ovo se zove bezobrazluk i ništa vise, zauzima ljudima koji su invalidi i to kao da je im uzeo zivot - napisao je jedan od fejsbuk korisnika.

- Da li da se smejem što je neko stavio masku na tablicu ili je toliko jadan što plaši kazne, a ima auto od minimum 60.000 evra. Ili da plačem što je parkirao na mestu za osobe sa invaliditetom? - piše ispod posta.

- Normalni ljudi prođu i po dva kruga da nađu mesto za parkiranje! Ovo nije smešno ni zanimljivo već čist bezobraluk i bahatost - dodao je jedan besan Beograđanin.

Ovaj postupak vozača skupocenog automobila je svakako za svaku osudu. Svaki korisnih parking mesta treba da iskoristi pravilno svoje mesto, a ne da bahato koristi mesta koja su predviđena za osobe sa invaliditetom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.