KAKO ĆE IZGLEDATI SASTANAK PUTINA I BAJDENA? Za Peskova nema dileme, o formatu odlučuju ovi ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 13:32

KAKO ĆE IZGLEDATI SASTANAK PUTINA I BAJDENA? Za Peskova nema dileme, o formatu odlučuju ovi ljudi

Portparol Kremlja rekao da se još uvek ne zna tačan datum susreta dvojice lidera

Da li će susret predsednika Rusije i Amerike, Vladimira Putina i Džozefa Bajdena, biti direktan ili on-lajn presudiće epidemiolozi, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Taj susret biće tema i za epidemiologe - rekao je novinarima Peskov na pitanje u kom formatu bi mogao da bude susret dva lidera.

Peskov je ponovio da još nema dogovora o vremenu i mestu održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samita.

- Za sada nema nikakvog dogovora, ta tema je u fazi razmatranja i analize - dodao je on.

Podsetimo, Bajden je ranije predložio Putinu da se sastanu u Evropi kako bi razgovarali o bilateralnim odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Rusije.

Portparolka Bele kuće Džen Psaki je saopštila da je za sada rano govoriti gde će se samit održati, ali pretpostavlja da će to biti na leto, što je potvrdio i Kremlj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.