KAKAV POSAO: Kim plaća čoveka da se brine o njenim grudima!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV POSAO: Kim plaća čoveka da se brine o njenim grudima!

Kim Kardašijan već nas je naučila da nas kod nje ništa ne sme da nas iznenadi

Glavno lice porodice Kardašijan sada je navodno iznajmila šminkerku Džesiku Mirditu čiji je glavni zadatak briga o grudima rijaliti zvezde.

- Kim je zaključila da je vreme da skrene pažnju sa svoje guze i posveti se svojim grudima. Kanje je podržava u tome i smatra da ona ima savršeno telo čiji svaki deo treba posebno istaći', rekao je izvor za Yahoo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Dok mnogi smatraju da Kim samo ima viška para, slavni par očigledno je spreman da uloži veliku sumu novca kako bi sve oči sveta gledale samo u njen dekolte.

Džesika se koristi broznerima i senkama kako bi se dobio utisak podignutih i bujnijih grudi, a šminkerka takođe sarađuje s stilistom Renelu Padora koji i odećom naglašava Kimine prijateljice.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.