KAKAV BLAM: Predsednik Kolumbije se pred publikom upiškio u gaće!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV BLAM: Predsednik Kolumbije se pred publikom upiškio u gaće!

Huan Manuel Santos držao je govor tokom predizborne kampanje, kada se na njegovim pantalonama, u predelu prepona, pojavila mokra fleka

BOGOTA - Huan Manuel Santos, predsednik Kolumbije, u okviru svoje predizborne kampanje držao je govor tokom koga je imao nezabeleženi peh.

Obraćajući se građanima, s ciljem da održi njihovu podršku i za sledeće izbore u kojima se bori za svoj drugi mandat, Santosu se na pantalonama, u predelu prepona,  pojavila mokra fleka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Santos govor nije želeo da prekine, pa su gledaoci imali priliku da vide kako se mokra mrlja na međunožju njihovog predsedniku širi.

Huan Manuel Santos je izabran za predsednika Kolumbije 07.avgusta 2010. godine i od tada je izgradio status mirotvorca, trudeći se da okonča građanske ratove, kao i da pomogne u rešavanju političke krize u komšijskoj Venecueli.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Kolumbije se upiškio u gaće

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2014

Predsednika Kolumbije Huana Manuela Santosa (62) zadesila je prava neprijatnost dok je držao strastveni govor tokom izborne kampanje pred nove predsedničke izbore. ..Predsednik pred biračima pokazao svoje slabosti.. ..Na predsednikovim pantalonama se u predelu međunožja pojavila tamna mrlja, koja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.