KAJA OSTOJIC NIJE USPELA DA SAKRIJE Evo sta je na meni VESTACKO

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJA OSTOJIC NIJE USPELA DA SAKRIJE Evo sta je na meni VESTACKO

Katarina Ostojić je priznala da na sebi ima samo jednu stvar koja nije prirodna.

Katarina Ostojić je gostovala u jednoj emisiji, a tema koja je bila pokrenuta su plastične operacije poznatih dama.

"Pre nekoliko godina sam bila iskrena i priznala šta sam sve promenila, i od tada su počeli da mi dodaju sve, kao da svake nedelje dorađujem nešto. Samo se piše: "Soraja izvadila rebro, skratila nos, produžila noge..." A o ovim našim javnim ličnostima, koje su stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << promenile lični opis ništa se ne piše", rekla je Soraja i još jedno potvrdila da je operisala grudi, usta i nos.

S obzirom na to da je Soraja priznala kojim estetskim operacijama se podvrgla, Ognjena Amidžića je zanimalo i da li je Kaja menjala nešto na svom licu i telu.

"Večeras imam veštačke oči. Ja sam sve uradila što je moglo da se uradi", rekla je Kaja u "Ami Dži šou", pošto je stavila sočiva u plavoj boji.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.