KAJA I DŽUNIOR DŽEK Katarina Ostojić prvi put iskreno o razvodu

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJA I DŽUNIOR DŽEK Katarina Ostojić prvi put iskreno o razvodu

Kaja i Džunior Džek intrigiraju javnost jer su krajnje neobičan par. Katarina Ostojić je iskreno odgovorila na glasine o razvodu.
Postoji izreka da ljudi uglavnom ne opraštaju uspeh. Da li je o tome reč ili o nečem drugom, no kada se radi o Kaji Ostojić, neminovno se potegne priča o njenom (lošem) odnosu sa sadašnjim mužem, Džuniorom Džekom.
S obzirom na to da Kaja retko objavljuje njihove zajedničke slike, to je dodatni razlog spekulacije o potencijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << razvodu. Mešutim, Kaja nije neko ko svoj privatni život drži potpuno u tajnosti.
Svesna je da se njeni obožavatelji interesuju kako za njenu muziku, tako i za nju lično, pa se ne libi da otkrije šta se zaista dešava u ljubavi.

A post shared by Katarina Ostojic KAYA (@kaya_ostojic) on Jul 20, 2017 at 11:53am PDT


Ona je za „Alo“ dala veoma jasan odgovor:
– Moj muž je imao brak pre mene, nema osnova za priču o našem razvodu. Nas dvoje se nikada nismo ni razdvajali na duže od nekoliko dana. U poslednje vreme ne postavljam naše zajedničke fotografije jer mi je to baš patetično, jer nema potrebe za tim. Sem kada ima smisla.
(Piplmetar.rs/Srbijadanas)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.