KAFIĆI SU PONOVO OTVORENI DO 20 ČASOVA: Zamenik gradonačelnika Beograda otkrio do kada će trajati NOVE MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:52

KAFIĆI SU PONOVO OTVORENI DO 20 ČASOVA: Zamenik gradonačelnika Beograda otkrio do kada će trajati NOVE MERE

Vesić kaže da je Krizni štab doneo dobru odluku

Sednica kriznog štaba za borbu protiv virusa korona je završena i ovim povodom se oglasio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je ocenio da je Krizni štab doneo dobru odluku. Njegov post prenosimo u celosti.

- Od danas je radno vreme kompanija koje rade u sektoru usluga ponovo do 20.00 sati. Tako će biti cele radne nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Krizni štab će ponovo zasedati u četvrtak ili petak kada će se analizirati epidemiološka situacija - napisao je on.

- Zadovoljan sam jer je sektoru usluga omogućeno da radi. Srbija je našla balans između zaštite zdravlja i zaštite ekonomije. Stav Beograda je da postojeće mere treba striktno poštovati i da nove restrikcije neće doneti bolje rezultate - dodao je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Policijski čas nije predlagan ni kad je bilo skoro 8.000 zaraženih

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2021, 09:05

Grad Beograd će na sednici Kriznog štaba uvek glasati protiv bilo kakvih novih restrikcija pa i mere uvođenja policijskog časa jer takve mere nisu predlagane ni u novembru kada je bilo skoro osam hiljada zaraženih dnevno, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za TV Prva.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.