KADIROV NA SAMRTI?! Zdravstveno stanje čečenskog lidera se pogoršalo, oglasio se i sin Adam

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 08:37

KADIROV NA SAMRTI?! Zdravstveno stanje čečenskog lidera se pogoršalo, oglasio se i sin Adam

Kadirov je već nekoliko dana nedostupan, a pogoršali su mu se problemi sa bubrezima i jetrom.

Zdravstveno stanje čečenskog lidera Ramzana Kadirova se pogoršalo, javilo je nekoliko ukrajinskih medija, uključujući agenciju Unian.

Prema pisanju pojedinih medija, Kadirov je već nekoliko dana nedostupan, a pogoršali su mu se problemi sa bubrezima i jetrom.

Unijan izveštava da su spekulacije o lošem zdravstvenom stanju Kadirova počele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kruže putem nekoliko proruskih Telegram kanala. Jedan od tih kanala preneo je šta je Kadirovljev sin Adam objavio na društvenim mrežama. U objavi, Adam moli Boga da zaštiti njegovog oca.

Kadyrov goes live on Instagram to stop the rumors that he’s gravely ill. The funny part is that his message seems to confirm that he doesn’t expect to live long. #Kadyrov #Chechnya #Russia pic.twitter.com/KUNv78VrXW

— Natalka (@NatalkaKyiv) July 3, 2023

Čečenski disident Tumso Umaltovič Abdurahmanov, poznat na Jutjubu pod pseudonimom Abu Sadam Šišani, objavio je na Telegramu da neke informacije ukazuju da je Kadirov na ivici smrti.

- Dijaliza mu više ne pomaže - istakao je.

Kasnije je pojasnio da je Kadirov izgledao loše tokom svog javnog nastupa uživo kako bi dokazao da je živ i zdrav.

Kadirov je još u martu negirao spekulacije o svom lošem zdravstvenom stanju.

Takođe, on je tvrdio da je nepoznati predmet na njegovom prstu, koji je privukao veliku pažnju, zapravo elektronski brojač molitvi i da nije vezan za njegovo zdravlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.