KADA SE*S KRENE PO ZLU: Prepustili se strastima, pa morali da pozovu HITNU POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA SE*S KRENE PO ZLU: Prepustili se strastima, pa morali da pozovu HITNU POMOĆ (VIDEO)

Jedan par se prepustio strastima, međutim stvari su krenule po zlu kada se muškarac bukvalno zaglavio u svojoj ljubavnici.

Oni su morali da pozovu pomoć, a dok su ih radnici iz hitne nosili na nosilima, neko ih je snimio mobilnim telefonom.

Na društvenim mrežama su se pojavile spekulacije da je muškarac oženjen, te da je upravo prevarena supruga mužu na kondom stavila lepak kako bi ga uhvatila u neverstvu.

Vode se razne "rasprave" i " teorije zavere". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Većinom bez pokrića. Jer, mala je verovatnoća da bi se par "zaglavio" zbog lepka na prezervativu.

Ipak, sve upućuje na to da je ženu snašao "vaginizam", nevoljno grčenje mišića, koje može da ima više razloga, uključujući infekciju urinarnog trakta, kao i brojne psihološke okidače.

- Sad ste zajedno dok vas smrt ne rastavi - jedan je od duhovitih komentara na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.