KADA SAM SA PREDSEDNIKOM, TO JE EKSPLOZIJA: Prva dama Argentine iznela intimne detalje svoje veze, MAZIMO SE, GRLIMO, POVEZUJEMO... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 22:58

"KADA SAM SA PREDSEDNIKOM, TO JE EKSPLOZIJA": Prva dama Argentine iznela intimne detalje svoje veze, "MAZIMO SE, GRLIMO, POVEZUJEMO..." (FOTO)

Bila je udata kada su se upoznali.

Fatimu Flores svi zovu prvom damom Argentine iako s novim predsednikom Havijerom Mileijem nije u zakonitom braku. 42-godišnja glumica i imitatorka, koja je zvezda Instagrama, zabavnih programa, a sada i politike, u intervjuu za "Sunday Times" progovorila je o ljubavi.

- Ludo sam zaljubljena u njega, do ušiju. Čak i kad smo daleko, vrlo smo blizu. A kad smo zajedno, to je eksplozija, znate na što mislim - izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodala da nema pritužbi. Komentirišući kako vidi budućnost s predsednikom Argentine, kazala je:

- Ljudi mogu misliti što žele. Istina je da smo sretni zajedno. Ne unosimo posao u svoju vezu, naši zajednički trenuci su za uživanje. Dobro koristimo zajedničko vreme, mazimo se, grlimo, povezujemo se, razgovaramo o svojim osećajima, emocionalnim i duhovnim stvarima.

A post shared by Imitadora - Actriz - Cantante - Bailarina (@soyfatimaflorez)

Veza Mileija i njegove partnerke prilično je kratka, ali izgleda i prilično ozbiljna. Novi predsednik Argentine na dan izbora objavio je njenu fotografiju uslikanu na glasačkom mestu i nazvao je svojom ljubavlju.

Njih dvoje počeli su izlaziti u julu prošle godine. Kad je upoznala Mileija, Fatima je još bila u braku sa svojim suprugom, s kojim je provela 22 godine. No ljubav je planula, suprug lepe glumice postao je stvar prošlosti, a ona je javno iskazala podršku svom novom partneru.

- Počeli smo se dopisivati na Instagramu, a kasnije smo se počeli i viđati. Sve je došlo vrlo prirodno. Išli smo pomalo. Bila sam u Urugvaju, radila sam i počeli smo se dopisivati - ispričala je kako je započela njihova romansa.

A post shared by Imitadora - Actriz - Cantante - Bailarina (@soyfatimaflorez)

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.