KADA PSIHIJATAR ZA BES POBESNI: Ubio svog pacijenta, pa strpao telo u gepek automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 01:14

KADA PSIHIJATAR ZA BES POBESNI: Ubio svog pacijenta, pa strpao telo u gepek automobila

Imao je krivični dosije zbog nasilnog ponašanja.

Travis Mekbrajd (46) sa Floride, terapeut specijalizovan za upravljanje besom, navodno je ubio svog pacijenta Klintona Dorsija (51) i strpao njegovo telo u gepek automobila.

Psihijatar je optužen za ubistvo čoveka sa kojim je imao stalan kontakt u vidu terapeutskih seansi za upravljanje besom od čega se žrtva lečila.

Policija je reagovala po pozivu neimenovanog muškarca koji je do detalja objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se desilo kobnog dana.

- Upravo sam video kako vuče telo preko puta. Stavio ga je u svoj auto, a onda je otišao. Vratio se posle 10 minuta i počeo da riba put, a sad ga vidim u dvorištu kako sa baterijskom lampom osmatra okolinu - naveo je u pozivu, prenosi Metro.

Istražitelji su nakon poziva izašli na teren i pronašli automobil sa beživotnim telom Klintona u blizini kuće u Delandu na Floridi.

U neposrednoj blizini su pronašli kapi krvi i korišćenje čaure od 9 milimentara.

- Verujemo da je postojao problem između Mekbrajda i naše žrtve. Ne znam da li su se dobro poznavali, ali se loše završilo -  rekao je šef policije Delanda, Džejson Umberger.

Mekbrajd je uhapšen i optužen za ubistvo s predumišljajem prvog stepena. On se pojavio na sudu u petak i nalazi se u zatvoru okruga Volusija bez kaucije.

Inače, Travis je savetnik za mentalno zdravlje licenciran na Floridi gde je radio kao terapeut u nekoliko ordinacija. 2009. godine je pokrenuo svoju, a krvični dosije koji ima je iz 1995. godine zbog navodnog nasilnog ponašanje, koje je kasnije odbačeno kao optužnica.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.