KAD SE ZVER PRIŠUNJA Leopard upao u selo i izazvao opšti HAOS i PANIKU (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SE ZVER PRIŠUNJA Leopard upao u selo i izazvao opšti HAOS i PANIKU (VIDEO)

Leopard je upao u selo u Indiji i napao dečaka i šumara pre nego što su nadležni uspeli da ga smire i zatvore u kavez dok je divljao između seoskih kuća.

Dečak, Milan Rana, i šumar Kuntija su napadnuti u državi Orisa u distriktu Bolagir. Još jedan čovek, Satajit Kundakel je pretrpeo manje povrede kad je skočio sa krova na pod da bi se spasao od leoparda.

Nakon operacije spasavanja, koja je trajala oko 12 sati, leopard je zatvoren u kavez i odnesen. Životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se prvo pojavila u ponedeljak ujutru u selu, kad se ušunjala u kuću jednog od seljana. Njegove komšije su primetile leoparda i obavestile sve u okolini, kao i nadležne.

Međutim, velika mačka je napala dečaka, pre nego što su komšije stigle da ga odbrane.

Kada su lokalnog šumara obavestili o životinji, on je došao ne bi li iskontrolisao situaciju, ali je i on napadnut, i završio je na kraju sa povredama ruke i glave, piše Dejli Mejl.

Leopard je posle uspešno uhvaćen i zatvoren u kavez.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) HARAO SELOM I NAPRAVIO HAOS: Divlja ZVER izgrizla dečaka i bacila muškarca s krova

Izvor: Kurir, 20.Apr.2017

...Pretpostavlja se da će životinju pustiti na slobodu, daleko od sela..Leopard se indijskom selu pojavio u ponedjeljak rano ujutro, kada je ušao je u kuću jednog žitelja..Njegov komšij je primetio životinju i digao alarm Međutim, životinja je teško povredila dečaka koji živi u susednoj kući..Životinja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.