Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 06:30

„KAD JOJ ODGOVARA SA NJIM JE, KAD NE ODGOVARA NIJE!“ Stanija Dobrojević na nikad žešćem udaru kritike!

Nekadašnja zadrugarka Žana Omnia ne prestaje da proziva starletu Staniju Dobrojević i njenog bivšeg verenika Asmina Durdžića.
Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Pobrkao si sliku (prim.aut. fotografija orangutana) gde ovo treba da pišeš uz pesmu koju si okačio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je l’ dotična dama kao tvoja sadašnja bivša ljubavnica devojka, šta god da je protiv koje nemam ništa lično, trebala je da te nauči kako se ponaša sa ostalim ženama, kako ni kriva ni dužna ne bi bila spominjana u bilo kom lošem kontekstu, a ne kada joj odgovara sa tobom je, a kada joj ne odgovara, nije – istakla je Žana na Instagramu.
Žana Omnia (Foto: Screenshot TV Pink)
– Kod tvojih bezmozgovića ta vaša priča pije vodu, aj živeli u to ime. Ja itekako mogu da utičem na svakog svog bivšeg i sadašnjeg, što se tiče manira i ponašanja svinja gospoda je na ceni, a vreća gov… kao ti na instagramu vređa sve žene. Ovaj Asmin Betmen je opet pobrkao mene sa nekim, juuu još toliko nevaspitan i vulgaran,a pritom nepismen ovaj mungos nije ispoštovao osobu koja mu je rodila dete, a kamoli sadašnju koju brani na ovaj način. Greška Betmene, mnogo grešiš u poslednje vreme – dodala je Omnia.
Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)
Šta je Žana Omnia, sa druge strane, ranije ispričala o Staniji Dobrojević i Asminu Durdžiću pogledajte u odvojenom tekstu: „JEFTINA REKLAMA ZA LOŠE MALTERISANJE!“ Žana Omnia udarila na Staniju i Asmina: „TO SU PRIČE IZ VRTIĆA!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.