KAD FOTELJE LEBDE, NACIONALIZAM PADA U VODU: Miloš Francuz prodaje priču o ljubavi prema Kosmetu, a šuruje sa Aljbinovim drugarima - maske padaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 16:44

KAD FOTELJE LEBDE, NACIONALIZAM PADA U VODU: Miloš Francuz prodaje priču o ljubavi prema Kosmetu, a šuruje sa Aljbinovim drugarima - maske padaju!

Lider NADE, poznatiji pod imenom Miloš Francuz nego Miloš Jovanović, ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima koji ne da nemaju dodirnih tačaka sa patriotizmom, već se graniče sa apsolutnom mržnjom prema Srbiji i njenim građanima.

Iako se u javnosti predstavlja kao veliki patriota i borac za očuvanje Kosova i Metohije, Miloš Jovanović delima pokazuje suprotno. Naime, vlasnik pasoša zemlje koja je bombardovala Srbiju i jedna od prvih priznala nezavisnost lažne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države, pravi koaliciju ni manje ni više nego sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić, odnosno, sa ovekovečenim mrziteljima južne srspke pokrajine i velikim prijateljima Aljbina Kurtija. 

Da srspka opozicija jedno govori, a drugo radi, narod je odavno navikao. Ali,poslednje izjave Miloša Francuza kose se sa realnošću i dokazuju da se on može nazvati raznim imenima samo ne patriotom. 

Naime, Jovanović je u intervjuu za opozicioni medij Danas govorio o Kosmetu, optuživši predsednika Srbije Aleksandra Vučića za dela koja su počinili njegovi novopečeni saborci.

- Nikakav pokret ne može da sakrije izdaju naših vitalnih nacionalnih interesa, odricanja dela teritorije, srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. To je sve, samo nije patriotski. Neko bi uostalom taj pokret mogao da okarakteriše i kao pokret poturica našeg doba, i mislim da bi bio u pravu. Aleksandar Vučić ima naime taj nesporni talenat da izvlači najgore iz ljudi - izjavio je Jovanović u intervjuu za Danas, potpuno ignorišući činjenicu da je upravo njegova Marinika  podržala "evropske aspiracije" lažne države Kosovo, ali i optužila Vladu Srbije da igra dvostruku igru zato što "odbija da ispuni svoje obaveze kao zemlja kandidat za članstvo u Evropskoj uniji" potpisom u dokumentu Evropskog parlamenta.

Podsetimo, Marinika je podrškom ove deklaracije postala pravi heroj albanskih medija i dokazala da svetu srpsku zemlju ne vidi kao deo Srbije.

U vezi sa tim, treba podsetiti na to šta je Dragan Đilas govorio o premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju 2019. godine. 

- Na Kosovu vidim Kurtija kao političara koji bi nam bio partner za pomirenje! Najprincipijelniji je gospodin Kurti, koji se zalaže za svoje stavove -  rekao je Dragan Đilas tada.

ĐILAS NAPADA VUČIĆA ZBOG KURTIJEVOG TERORA NAD SRBIMA A ON HVALIO KURTIJA NA SVA ZVONA!

Stranka Dragana Đilasa: "Zbog nesposobnosti Vučića, Srbi na Kosovu i Metohiji prepušteni su na milost i nemilost suludom Kurtijevom režimu koji nad njima sprovodi otvoreni teror."

REČE ČOVEK… pic.twitter.com/djJdDF3fTI

— Detektor laži (@LaziDetektor) September 25, 2023

Nameće se onda pitanje, zašto Jovanović koji često prosipa propagandu o ljubavi prema zemlji u kojoj trenutno boravi i njenom narodu, ulazi u koaliciju pod ruku sa najvećim pristalicama nezavisnog Kosova?!

Izgleda da kad fotelja lebdi u vazduhu, nacionalističke parole lako padnu u zaborav.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.