KAĆ DOBIO DEO KANALIZACIONE MREŽE

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAĆ DOBIO DEO KANALIZACIONE MREŽE

NOVI SAD - Puštanjem u rad crpne stanice i završetkom najvećeg dela ovogodišnjih radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u Kaću, stvoreni su uslovi da se oko 600 domaćinstava tog naselja priključi na kanalizaciju, saopštilo je novosadsko Javno-komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija".

Svečanom puštanju u rad dela kanalizacione mreže u tom mestu sa oko 15.000 stanovnika prisustvovali su gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i predsednik gradske skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Aleksandar Jovanović.

Obimniji radovi na rešavanju problema visokih podzemnih voda i izlivanja septičkih jama počeli su pre tri godine a do sada je izgrađen magistralni kolektor kanalizacije kroz celo naselje, obavljeno spajanje sa novosadskom kanalizacionom mrežom i urađen deo sekundarne mreže.

U radove je uloženo nekoliko stotina miliona dinara, iz gradskog budžeta i finansijskim sredstvima "Vodovoda i kanalizacije" dobijenim povećanjem cene vode. Kako je najavilo to preduzeće, radovi na uličnoj kanalizacionoj mreži u Kaću, vredni oko 100 miliona dinara, biće nastavljeni iduće godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.