KABADAHIJA KURTI VIŠE NEĆE MOĆI DA VRŠLJA NA SRPSKOM KOSMETU: Veliki događaj u srpskoj svetinji, bratstvo manastira ugostilo francuskog admirala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 09:11

KABADAHIJA KURTI VIŠE NEĆE MOĆI DA VRŠLJA NA SRPSKOM KOSMETU: Veliki događaj u srpskoj svetinji, bratstvo manastira ugostilo francuskog admirala!

Šamar lažnoj državi

Bratstvo manastira Visoki Dečani primilo je u posetu novoimenovanog zamenika načelnika štaba za operacije u komandi NATO u Napulju, francuskog admirala Žan-Emanuela Ru de Liza.

- Poželeli smo dobrodošlicu francuskom admiralu Žan-Emanuelu Ru de Lizu, novoimenovanom zameniku načelnika štaba za operacije u komandi združenih snaga NATO u Napulju, Italija. Ovo je bila prilika da admiralu i njegovom timu omogućimo obilazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše crkve i pružimo kratak pregled aktuelnih izazova sa kojima se suočavaju Srpska Pravoslavna Crkva i naša zajednica na Kosovu i Metohiji - navodi se u objavi manastira Dečani na platformi Iks.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je ranije da je od Katastarske agencije u Prištini zatražio da uknjiži imovinu manastira Visoki Dečani, onako kako je odlučio takozvani ustavni sud.

On je to rekao na sednici svog kabineta i dodao da je Prištini postalo jasno da mora da bira između dve opcije - da sprovede odluku tzv. Ustavnog suda ili da se pitanje Prištine u vezi članstva u Savetu Evrope skine sa dnevnog reda, preneo je ranije danas portal Reporteri.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.