K2 vs. Vagner: Kao u horor filmovima, bore se, puze, pucaju... umiru tek kada iskrvare VIDEO

Izvor: B92, 19.Mar.2023, 20:14

K2 vs. Vagner: Kao u horor filmovima, bore se, puze, pucaju... umiru tek kada iskrvare VIDEO

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci stradanja boraca grupe Vagner koji su se našli na udaru ukrajinskog K-2 bataljona.

Kako se navodi, borci grupe Vagner našli su se na udaru artiljerijske vatre i opkoljeni od strane ukrajinskog bataljona.

"Dolaze u grupama od 10-20 boraca, napreduju 30-ak metara, a zatim se ukopavaju i pokušavaju da održe položaj", rekao je jedan od boraca ukrajinskog bataljona K-2.

On je dodao da se borci grupe Vagner ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao u filmovima o zomobijima, da iz rupa načinjenih artiljerijskom vatrom ili na brzinu iskopanih ruski plaćenici izlaze gazeći po telima svojih saboraca.

Ukrajinski mitraljezac potvrdio je čudno ponašanje boraca Vagner grupe.

"Mislio sam da ludim. Znam da sam ga pogodio više puta, ali je on jednostavno odbijao da padne. I dalje je koračao pucajuči. Mislim da je pao tek nakon gubitka velike količine krvi", rekao je ukrajinski borac.

Na snimku koji je objavljen tokom okršaja K-2 bataljona i Vagnera, mogu se videti ruski borci koji izranjavani puze i pokušavaju da pronađu spas.

Međutim, snimak se završava kadrovima sa ukrajinskim borcima na mestu okršaja i telima poginulih Rusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.