Kонференција о темама из авио-саобраћаја, у организацији Ер Србије и ИАТА

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 08:00

Kонференција о темама из авио-саобраћаја, у организацији Ер Србије и ИАТА

Ер Србије и Међународне асоцијације за ваздушни превоз (ИАТА), организују у Београду једнодневну регионалну конференција под називом „Aviation Day South East Europe“, која ће се бавити кључним темамам у области авио-индустрије. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Посебна пажња на конферецији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << биће посвећена ваздушној повезаности земаља и тржишта југоисточне Европе, саопштили су из Ер Србије.
Током четири панела говориће се о умрежености земаља и авио-индустрије, туризму, прекограничној сарадњи и токовима инвестиција, као и пословним и економским могућностима у југоисточној Европи.
Акценат ће бити стављен и на изазовима у ланцу снабдевања, могућностима за унапређење целокупне авио-индустрије и последично корисничког искуства путника.
„Потрудићемо се да у фокус ставимо све оно што нас повезује и чини нас јачим и да укажемо на изазове са којима се авијација среће на глобалном нивоу“, поручили су из Ер Србије.
Међу учесницима конференције, која ће бити одржана у хотелу Crowne Plaza, наћи ће се више од 150 званица, представника кључних актера авио-индустрије и саобраћаја, попут великих авио-компанија, регионалних аеродрома, цивилних ваздухопловних власти Србије и региона.
Goldman Saks: Cene stanova u SAD će i dalje rasti

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Kонференција о темама из авио-саобраћаја, у организацији Ер Србије и ИАТА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.