Kако можете да користите креме за сунчање у домаћинству?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 18:05

Kако можете да користите креме за сунчање у домаћинству?

Дерматолози генерално препоручују да се креме за сунчање користе током целе године, али обично их заборавимо када се лето заврши. Фото: Pixabay/dimitrisvetsikas1969 Међутим, креме за сунчање могу бити корисне за неке друге ствари.
Једна од њих је – чишћење. Ако желите да уклоните декларацију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << или налепницу са бар кодом са производа без избегавања остатака лепка, користите крему за сунчање. Нанесите малу количину на етикету и нежно је уклоните. Предмет ће остати чист и ништа се неће лепити за тај део.
Други начин на који можете користити крему је уклањање маркера са различитих површина. Једна мајка је показала да је уклонила остатке маркера којим је дете изгребало сопствени креветац. „Скидао сам маркер понекад и рукама уз помоћ креме за сунчање, заиста ради“, написао је један корисник у коментарима, а други су се захвалили на триковима.
Znate li zašto je opasno sedeti u mokrom kupaćem kostimu?

Преузмите андроид апликацију.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.