Kијев: Руске трупе у Лиману под украјинском опсадом

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 15:03

Kијев: Руске трупе у Лиману под украјинском опсадом

Украјина држи опкољене руске снаге у Лиману, у Доњецкој области, а операција за ослобађање тог града је још у току, саопштио је портпарол украјинске војске, пренео је Ројтерс. Фото: Танјуг/AP/Efrem Lukatsky Руска војска у Лиману има око 5.000 до 5.500 војника, али је број опкољених припадника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << руских снага можда сада мањи због жртава и неких војника који покушавају да се пробију из окружења, саопштио је портпарол украјинске војске.
Украјински министар одбране Олексиј Резников у петак је изјавио да су украјинске трупе заузеле село у близини Лимана, које је под руском контролом, на истоку региона Доњецка.
Ukrajina: Raketirana Odeska oblast

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Kијев: Руске трупе у Лиману под украјинском опсадом се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.