Адем Љајић потписао за Пирлов Kарагумрук

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 20:48

Адем Љајић потписао за Пирлов Kарагумрук

Бивши српски фудбалски репрезентативац Адем Љајић ново је појачање екипе Kарагумрука, саопштио је турски клуб. Фото: Wikimediacommons/Oleg Bkhambri У саопштењу се наводи да је са Љајићем потписан уговор до јуна 2024. године, који ступа на снагу у јануару 2023.
Welcome to Karagümrük, Adem Ljajic
30 year old >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << midfielder Adem Ljajic joins Karagümrük on a permanent 1.5 year deal. The contract will be effective from the beginning of the next transfer window. https://t.co/StJl0TpY8O
— VavaCars Fatih Karagümrük SK (@karagumruk_sk) September 28, 2022

Љајић (30) је у каријери играо за Партизан, Фјорентину, Рому, Интер, Торино и Бешикташ. За селекцију Србије одиграо је 47 утакмица, а постигао је девет голова.
Kарагумрук је тренутно на 13. месту на табели турског шампионата са шест бодова.
Тренер овог клуба је бивши италијански репрезентативац и некадашњи тренер Јувентуса Андреа Пирло.
Petrić: Zasluženo smo izgubili, nismo igrali dobro

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адем Љајић потписао за Пирлов Kарагумрук се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.