Južnokorejac onlajn seksualno zlostavljao devojčice! Severna Koreja: VI STE ISKVARENO, PERVERZNO DRUŠTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južnokorejac onlajn seksualno zlostavljao devojčice! Severna Koreja: VI STE ISKVARENO, PERVERZNO DRUŠTVO

Severna Koreja reagovala je danas na onlajn seksualni zločin u Južnoj Koreji, osuđujući jug kao iskvareno društvo.

To se odnosi na "N-ta sobu", slučaj seksualnog zlostavljanja na mreži u koji su uključeni maloletnici, koji je šokirao južnokorejsko društvo.

Najmanje 74 osobe, uključujucći 16 maloletnih devojaka iskorišćene su u slučaju "N-ta soba", a glavni osumnjičeni, Čo Džu-bin, koji je uhapšen, navodno je namamio žrtve na fotografisanje i kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih prisiljavao na "vršenje užasnijih seksualnih činova".

- Slučaj N-te sobe predstavlja pravo lice Južne Koreje: društvo u kojem su iskvarenost i perverzija rutinske stvari - preneli su severnokorejski mediji.

Prema izveštajima, mnogi u Južnoj Koreji izrazili su sumnju u to da će tužilaštvo temeljno sprovesti istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.