Jutro toplije od dana

Izvor: RTS, 11.Feb.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro toplije od dana

U Srbiji se danas očekuje oblačan dan. Jutro je suvo, a tokom dana očekuju se kiša, umeren i jak vetar, povremeno i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije.
Najniža temperatura biće oko osam, a najviša oko 11 stepeni. Od sredine dana biće u padu.

U utorak će biti pretežno oblačno, vetrovito i još malo hladnije, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s kišom i snegom.
Promenljivo oblačno biće u sredu, ali u većem delu zemlje suvo, samo u planinskim predelima sa snegom, uz slabljenje severozapadnog vetra.
U toku noći sa severozapada će doći novo prolazno naoblačenje, ponegde sa slabim snegom.
U četvrtak će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i snegom.
Do kraja perioda biće suvo, a od subote je prognoziran postepeni porast temperature.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sutra mestimično suznežnica, potom delimično razvedravanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2019

U većem delu Srbije sutra će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.