Jutarnji red ispred Torlaka raščišćen VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 13:26

Jutarnji red ispred "Torlaka" raščišćen VIDEO

Beograd -- Beogradski mediji preneli su snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kom se navodno vidi predugačak red ispred Instituta "Torlak".

Snimak je, kako se navodi, nastao danas u jutarnjim satima, i prikazuje predugačku kolonu stanovnika Beograda koji su došli u "Torlak" kako bi uradili test na koronavirus.

Već oko 13.15 reda nije bilo, javila je reporterka TV Prve, koja nezvanično saznaje da su gužve svakodnevne ali samo u jutarnjim satima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << one se raščiste tokom dana.

Podsetimo, epidemiološka situacija u Srbiji iz dana u dan se pigorgšava, kada je reč o širenju koronavirusa, ali i po broju preminulih i osoba na respiratorima.

Skoro svi bolnički kapaciteti su na izmaku snaga ali i prostora pa su brojni gradovi prinuđeni da uvode privremene kovid bolnice za lakše slučajeve.

Danas je zasedao i Krizni štab joji je doneo nove, oštrije mere u borbi protiv virusa kovid - 19.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.