Jurili serijskog ubicu, a on bio u zatvoru FOTO

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 14:41

Jurili serijskog ubicu, a on bio u zatvoru FOTO

Osumnjičeni za tri smrtonosne pucnjave na beskućnike u Los Anđelesu identifikovan je kao muškarac koji se u tom trenutku nalazio u pritvoru.

On je uhapšen ranije ove nedelje u vezi sa ubistvom stanovnika San Dimasa koji je upucan tokom pljačke kuće.

Osumnjičeni, identifikovan kao Džerid Džozef Pauel (33), zvanično je uhapšen u subotu zbog ubistva trojice muškaraca beskućnika, koji su ubijeni dok su spavali sami na trotoaru ili uličici, rekao je šef policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Los Anđelesa Mišel Mur na konferenciji za štampu.

Pauel je već bio u pritvoru zbog ubistva u San Dimasu koje se dogodilo u utorak uveče tokom pljačke kuće, saopštila je policija.

U tom slučaju, Pauel je navodno pratio 42-godišnjeg Nikolasa Simbolona, zaposlenog u izvršnoj kancelariji okruga Los Anđeles, od benzinske stanice u Zapadnog Kovina do njegove kuće. Tamo ga je opljačkao i upucao, a zatim pobegao sa lica mesta, saopštile su vlasti.

"Tokom naše istrage ubistava, uspeli smo da identifikujemo vozilo za koje verujemo da je povezano sa sva tri ubistva kao isto vozilo koje je Pauel koristio u ubistvu gospodina Simbolona“, rekao je Mur.

Šerif okruga Los Anđeles Robert Luna rekao je da su pripadnici policijske uprave Beverli Hilsa zaustavili Pauelovo vozilo u sredu uveče, a Pauel je uhapšen u četvrtak rano ujutru. Luna je rekao da je vozilu ušao u trag jedan od gradskih automatskih skenera registarskih tablica.

Pištolj pronađen iz Pauelovog vozila je isto oružje koje je korišćeno u tri ubistva, rekao je Mur.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.