Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2024, 13:46

Jurić: Nakon 48 sati sistem "Pronađi me" koristi se samo ako policija to zatraži

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, da se nakon 48 sati od nestanka deteta, sistem "Pronađi me" koristi samo ukoliko policija to zatraži i da mediji više nemaju obavezu da objavljuju nestanak zbog toga što se već pouzdano zna da je kompletna javnost obaveštena, istakavši da su svi granični prelazi u momentu kada je prijavljen nestanak devojčice bili obavešteni o njenom nestanku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Svaki roditelj pomisli da bi to moglo da se desi i njegovoj deci“: Psihološkinja o slučaju nestale devojčice

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2024

Komentarišući kako je nestanak Danke Ilić (2) uticao na pojedince, psihološkinja Tamara Džamonja Ignjatović smatra da je važno da sistem edukuje građane kako treba reagovati i šta ne treba raditi. Olgica Čekić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu naglasila je da je apsolutno ispravna odluka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jurić: Sve okolnosti koje su dovele do nestanka devojčice bude sumnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024, 10:47

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas da u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, sve okolnosti bude sumnju, kao i izjave bliskih ljudi devojčice, koje su kontradiktorne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.