Jura radnici koja boluje od raka ponudila novi ugovor

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jura radnici koja boluje od raka ponudila novi ugovor

Samohranoj majci Violeti Petrovıć, koja je bez posla u fabrici Jura ostala nakon što je bila na bolovanju zbog karcinoma, poslodavac će, ipak, da ponudi novi ugovor.

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Nišu, gradonačelnik Darko Bulatović je pročitao pismo u kojem kompanija Jura navodı da nısu bili svesnı okolnosti i specifičnosti situacije u kojoj se ona nalazi.

Violeta Petrović se zahvalila svima koji su se založili za njuj i napomenula da bi volela >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da se promeni zakon jer veruje da nije usamljen slučaj.

Podsećamo, njoj je telefonom javljeno da je ostala bez posla, a inače je prınuđena da, ızmeđu ostalog, kupuje i citostatike, jer ih na niškoj Klınıcı za onkologıju nedeljama nema.

Nakon prıtıska javnosti u ovaj slučaj uključili su se brojni političari i najviši državni funkcıoneri kojı su od nadležnih u Jurı tražili da Violetu Petrovıć vrate na posao.

Pogledajte šta je juče Violeta Petrović izjavila za N1:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRT ZA VIOLETU OBOLELU OD RAKA: Jura samohranoj majci ponudila novi ugovor

Izvor: Kurir, 02.Dec.2016

...Bulatović kaže da je dobio pismo od Jure u kojem poslovodstvo kompanije navodi da nisu bili svesni okolnosti i specifične situacije u kojoj se Violeta našla, nakon što joj je istekao ugovor koji je imala na određeno vreme, a u međuvremenu je obolela od karcinoma..On je tim povodom održao pres...

Nastavak na Kurir...

Radnici oboleloj od raka Jura nudi ugovor VIDEO

Izvor: Mondo, 02.Dec.2016

Samohranoj majci Vıoleti Petrovıć, koja je bez posla u fabrıcı Jura ostala nakon što je bıla na bolovanju zbog karcınoma, poslodavac će, ipak, da ponudi novi ugovor...Foto: Printscreen/YouTube..Samohrana majka Violeta Petrović, obolela od karcinoma, dobiće novi ugovor od kompanije Jura, saopštio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.