Juniorkama Naise pehar prvaka države

Izvor: Blic, 26.Feb.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorkama Naise pehar prvaka države

Niš - Juniorke Naise najbolje su rukometašice u Srbiji u kategoriji igračica rođenih do 1993. godine. One su u hali "Košutnjak" savladale beo­­­gradski Junior sa golom ra­zlike (18:19) i tako postale vlasnice pehara šampiona države.

Među Nišlijkama najbolji strelac bila je Sara Stankovski. Tanja Kostić, trener ove ekipe, kaže da seniorska ekipa Naisa ne mora da brine za podmladak jer su već četiri igračica spremne da se priključi starijim koleginicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Za sada devet igračica igra sa prvom ekipom, a to nam je i cilj, da pripremamo juniorke za visoke rezultate Naise. Moram da kažem da su devojke pre četiri meseca osvojile i Kup Beograda u teškoj konkurenciji. Tada je briljirala Marija Filipović. Pravi uspeh je što su sve igračice i odlične učenice u svojim školama. Vredne su i radne. Sada se takmičimo u Drugoj ligi Srbije - grupa Jug i tu smo prve na tabeli bez ijednog poraza, što je zaista vredno svake pohvale - objašnjava Kostićeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.