Jugović: Nije bilo razgovora o ulasku SPO u vladu

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugović: Nije bilo razgovora o ulasku SPO u vladu

Šef poslaničke grupe SPO-DHSS Aleksandar Jugović izjavio je danas da nije bilo nikakvih poziva da SPO udje u vladu. Aleksandar Jugović

"Dosad nije bilo nikakvih poziva, nikakvih razgovora. Ukoliko bude to neće biti nikakva tajna", rekao je za RTS Jugović.

Na pitanje da li SPO ima spremno ime da ponude vladi, on je naveo da nije bilo nikakvih razgovora niti da u tom smislu SPO želi da spekuliše.

"Ne želimo da komentarišemo nikakve glasine", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jugović.

On je istakao da je SPO u prethodnom periodu, za mandata ove vlade, u Skupštini Srbije podržao one zakonske predloge koji su bili od ključnog značaja u interesu gradjana Srbije.

Prema njegovim rečima, SPO se zalagao za primenu Briselskog sporazuma, za borbu protiv korupcije, odnosno sve ono što je i na traci programa te stranke. On je istakao i da ta stranka želi da sednica o rekonstrukciji vlade zakazana za 26. avgust bude konstruktivna.

"Srbija nema više vremena, Srbiji se žuri. Mora se prionuti na posao pre svega iz činjenice što se nekako čini da se ova rekonstrukcija otegla. Moramo rešavati probleme pre svega koji su vezani za evrointegracije" , rekao je Jugović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jugović: Nije bilo razgovora o ulasku SPO u vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2013

Šef poslaničke grupe SPO-DHSS Aleksandar Jugović izjavio je danas da nije bilo nikakvih poziva da SPO uđe u vladu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jugović: Nije bilo razgovora o ulasku SPO u vladu

Izvor: Press, 20.Avg.2013

"Dosad nije bilo nikakvih poziva, nikakvih razgovora. Ukoliko bude to neće biti nikakva tajna", rekao je za RTS Jugović... Na pitanje da li SPO ima spremno ime da ponude vladi, on je naveo da nije bilo nikakvih razgovora niti da u tom smislu SPO želi da spekuliše... "Ne želimo da komentarišemo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.