Izvor: Istinomer.rs, 08.Jun.2023, 18:28

Judita Popović: REM je jedan od mehanizama vlasti za promovisanje nasilja

Dan pre šestog protesta „Srbija protiv nasilja”, na kojem je jedan od uslova i ostavka članova Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Judita Popović, članica Saveta ovog tela podnela je neopozivu ostavku na tu funkciju. U razgovoru za Istinomer ispričala je zbog čega se odlučila za ovakav potez, šta zamera radu REM-a, kao i da li je opravdano nezadovoljstvo građana koji već pet nedelja protestuju na ulici i traže smenu svih članova Saveta REM-a, oduzimanje nacionalnih frekvencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << televizijama Pink i Hepi, kao i ukidanje programa koji promovišu nasilje, nemoral i agresiju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, poput rijaliti programa.
The post Judita Popović: REM je jedan od mehanizama vlasti za promovisanje nasilja appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višnja Aranđelović (REM): Poslednjih dana razmišljam skoro samo o ostavci, ovo nisu stvari koje se rešavaju na ulici

Izvor: Danas, 08.Jun.2023

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Višnja Aranđelović izjavila je da razmišlja o ostavci u tom telu, navodeći da ovo nisu stvari koje se rešavaju na ulici, prenela je danas Cenzolovka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.