Juan Mekgregor usvojio još jednu devojčicu

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juan Mekgregor usvojio još jednu devojčicu

Ne zna se iz koje zemlje beba koju je Juan Mek Gregor usvojio potiče, pa se mediji nadaju da će se on uskoro obratiti i otkriti sve u vezi sa usvajanjem devojčice. Glumac i njegova supruga već imaju dve biološke ćerke i jednu usvojenu iz Mongolije.

Glumac Juan Mek Gregor i njegova supruga Eva Mavrakis usvojili su još jednu ćerku.

Sve što se zna jeste da je devojčica rođena u martu ove godine, a informaciju je u javnost slučajno pustio ponosni otac Juan na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promociji filma "Beginners" u Los Anđelesu, rekavši:

- Moja supruga i naše četiri devojčice, od kojih najmlađa ima četiri meseca, retko se odvajamo. Curice često selimo iz škole u školu, u zavisnosti od lokacije na kojoj snimam kako bismo stalno bili zajedno - rekao je 40-godišnji glumac.

On i njegova 43-godišnja supruga imaju petnaestogodišnju ćerku Klaru Matildu, devetogodišnju Ester Rouz i pre pet godina usvojenu devojčicu iz Mongolije kojoj su dali ime Jamijan, a sada im se porodica povećala za još jednog člana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ijan MekGregor usvojio još jednu devojčicu

Izvor: Story, 01.Jul.2011, 16:40

Iako već imaju dve biološke ćerke, a pre pet godina su usvojili devojčicu iz Mongolije, slavni glumac Ijan MekGregor i njegova supruga Eva Mavrakis odlučili

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.