Jovičić: Od Đilasa nikad nećemo čuti gde je nestao novac Beograđana

Izvor: Press, 17.Nov.2013, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Od Đilasa nikad nećemo čuti gde je nestao novac Beograđana

U još jednom "ratu saopštenjima" dve stranke, koje je počelo jutros Ðilasovim odgovorom na jučerašnju kritiku predsednika beogradskih naprednjaka Nebojše Stefanovića na kandidate DS za privremeni organ grada, Jovičić je naveo da odgovora neće biti, ali će se svaki dan "slušati pregršt uvreda i demonstracija nepristojnog ponašanja i osionosti, koji je za demokrate nadaleko prepoznatljiv".

Reagujući na izjavu predsednika beogradskih demokrata Balše Božovića koji je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Stefanovića da se obrati sudovima sa, kako kaže, neistinama koje je izneo o Beogradu, Jovičić je ocenio da se "javila još jedna vedeta Ðilasa" i izrekla bujicu uvreda, "ali baš kao i Ðilas, javnosti nije dala nikakav odgovor".

"Jasno nam je svima da od Ðilasa, doktora Božovića, Šapića i Bijelića, Beograđani nikada neće čuti gde je nestao njihov novac, a da ćemo svaki dan slušati pregršt uvreda i demonstraciju nepristojnog ponašanja i osionosti, koji je za demokrate nadaleko prepoznatljiv", naveo je Jovičić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jovičić: Od Đilasa nikada nećemo saznati gde je novac Beograđana

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013

Svaki dan ćemo slušati pregršt uvreda i demonstraciju nepristojnog ponašanja i osionosti, koji je za demokrate nadaleko prepoznatljiv, rekao je Jovičić..BEOGRAD -  Javio se još jedan vedeta Dragana Đilasa, Balša Božović, i u svom prepoznatljivom maniru, koji je često demonstrirao i u Narodnoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.