Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jun.2023, 09:31

Jovica je jednom pobedio kancer, ali se zlokobna bolest vratila: Za bolju budućnost potrebni smo mu mi

Sredinom novembra 2021. godine dolazi do pogoršanja stanja levostrane hemipareze, koje je praćeno nepodnošljivim glavoboljama koje su zahtevale hospitalizaciju

Foto: Budi human


Jovica Vračevgajac (40) iz Vršca od 2012. godine se bori sa zloćudnim tumorom na mozgu, a zbog njega se ceo grad digao na noge.
Nakon sprovedenog operativnog lečenja, zračnih i hemioterapija Jovica se potpuno oporavio i vratio se normalnom životu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Do 2020. godine bolest je stagnirala, a onda je usledio recidiv tumora koji su najavili epileptični napadi, trnjenje leve ruke i levog stopala. Recidiv je potvrđen u decembru 2020. godine.
U januaru 2021. godine izvršena je operacija. Zbog sumnje da tumorno tkivo nije u potpunosti otklonjeno usledile su hemioterapije, paralelno sa fizikalnim i homeopatskim terapijama.
Sredinom novembra 2021. godine dolazi do pogoršanja stanja levostrane hemipareze, koje je praćeno nepodnošljivim glavoboljama koje su zahtevale hospitalizaciju.
Po preporuci onkološke klinike iz inostranstva započeta je terapija nakon koje se osetilo tek blago poboljšanje Jovičinog zdravstvenog stanja.
Međutim, odmah nakon što je završio sa terapijom, stanje mu se pogoršalo. Od tada ne može samostalno da se kreće i pomoć najbližih ljudi mu je svakodnevno potrebna.
Porodica moli ljude dobre volje da doniraju sredstva kako bi Jovica u što kraćem roku imao potrebne resurse da pokrije troškove lečenja u inostranstvu.
Sredstva su mu potrebna za specijalističke preglede, laboratorijske analize, specijalne vakcine, terapije, kao i putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.
Jovici možemo pomoći na sledeće načine:
Putem SMS poruke sa sadržajem 1450 na 3030
Uplatom na dinarski račun: 160-6000001614923-42
Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod
Uplatom na devizni račun: 160-6000001616205-76
IBAN: RS35160600000161620576
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.