Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 22:04

Jovanović tvrdi da je video kako Palma podvodi, Grad Jagodina negira navode

"Bio sam na proslavi Dragana Markovića Palme i prisustvovao sceni kad je podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije. Za sve što govorim postoje dokazi i garantujem svojim životom da su se te stvari zaista događale", rekao je za portal Nova.rs Mića Jovanović, osnivač Megatrenda i bivši član SPS. Uprava Grada Jagodine zatim se oglasila saopštenjem, negirajući navode.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

I Mića Jovanović optužuje Palmu za podvođenje; Uprava Jagodine: Jovanović je slagao

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2021

"Bio sam na proslavi Dragana Markovića Palme i prisustvovao sceni kad je podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije", rekao je za portal nova.rs Mića Jovanović, osnivač Megatrenda i bivši član SPS, tvrdeći kako za sve što govori...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.