Vaterpolisti NBG bolji od Partizana, Radnički slavio u Šapcu, Zvezda bolja od Voše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2022, 08:43

Vaterpolisti NBG bolji od Partizana, Radnički slavio u Šapcu, Zvezda bolja od Voše

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras Partizan 16:10 (2:4, 6:4, 5:1, 3:1) u drugom kolu grupe za plasman od 1. do 6. mesta Superlige Srbije na bazenu "11. april".

Novobeograđani su upisali 10. trijumf u domaćem šampionatu, a ovo je bio četvrti duel Novog Beograda i crno-belih ove sezone i četvrti trijumf ekipe koju sa klupe predvodi trener Dejan Jovović.

Novobeogradski tim predvodio je Dušan Mandić sa šest golova, po tri pogotka su zabeležili Strahinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rašović i Duško Pjetlović, dok je kod Partizana najbolji bio Milan Aleksić sa četiri gola.

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pobedili su Šabac 13:9 (2:3, 2:5, 4:3, 1:2 ) na vrućem gostovanju, a Kragujevčani su upisali trijumf bez dvojice najiskusnijih igrača Miloša Ćuka i Josipa Vrlića, koje je trener Uroš Stevanović odmarao.

U pobedničkom sastavu prednjačili su Nemanja Stanojević i Nikola Lukić sa po tri gola, dok je isto koliko postigao i Ognjen Stojanović na drugoj strani.

Rezultati: Vojvodina - Crvena zvezda 10:18 , Šabac - Radnički KG 9:13, Novi Beograd - Partizan 16:10.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.