Jovanović: Zaboravili 90.

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zaboravili 90.

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio da se sve pozitivno što se desilo je u periodu nakon 5. oktobra, a to je danas najkritikovanije vreme u Srbiji, i to se namerno čini.

"Pa na šta je ličila pre petog oktobra? 24 penzije je dugovala penzionerima, plata je bila 10 maraka, u ratu smo bili sa celim svetom, kupovali smo benzin na kantice, opljačkana stara devizna štednja, svetski smo rekorderi bili u hiperinflaciji. U Beogradu je 3 marke bio litar benzina, a u Loznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 7", izjavio je Jovanović, saopštio je LDP.

"Na šta nam je ličilo zdravstvo, kako smo išli kod lekara? Kolike su bile plate? Bili smo izvan sveta i sve smo to uspeli da prevaziđemo, zemlju da pokrenemo, počeli ljudi da planiraju, da kupuju novi auto na kredit, stanove svojoj deci. Tako smo živeli prvih godinu, dve. Šta se onda desilo? 12. mart, ubiše Zorana, srušila se vlada i sve opet ispočetka", podsetio je Jovanović.

On je rekao da oni koji vode zemlju treba da se sklone. "Oni koji danas vode zemlju učinili su nesigurnom našu evropsku orijentaciju, a otvorili mogućnost povratka na ono staro što se ne sme desiti. Zbog toga je glas za nas izraz podrške jednom drugačijem životu, onom koji je vratio nadu u Srbiju nakon 5. oktobra 2000. i onom od kog nemamo pravo da odustanemo", rekao je Jovanović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.