Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2020, 15:57

Jovanović: Za korupciju minimun dve godine zatvora

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović izjavio je danas da će ovaj pokret ukinuti mogućnost da se za korupciju izriču kazne ispod zakonskog minimuma od dve godine zatvora.

Kako se navodi u saopštenju, Jovanović je kazao da je dve godine minimalna predviđena kazna za teže oblike korupcije, ali da sudovi u Srbiji "u najvećem broju slučajeva" izriču kazne ispod tog zakonskog minimuma”.

"Pokret Metla 2020 će ukinuti ovu mogućnost zato što se sa korupcijom možemo obračunati samo ako budemo imali jaku, strogu i ozbiljnu kaznenu politiku", naveo je on.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Za korupciju neće moći ispod dve godine zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020

Član Predsedništva Pokreta "Metla2020" Miloš Jovanović izjavio je danas da se taj pokret zalaže za ukidanje mogućnosti da se za korupciju izriču kazne ispod zakonskog minimuma od dve godine zatvora...“Dve godine, to je minimalna predviđena kazna za teže oblike korupcije. Međutim, naši sudovi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.