Jovanović: Vučić je dobar ali je sam; Ministarke: Džaba se nudiš, on ima tim

Izvor: Press, 23.Feb.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vučić je dobar ali je sam; Ministarke: Džaba se nudiš, on ima tim

Zoranu Mihajlović i Jadranku Joksimović naljutila Jovanovićeva tvrdnja da premijer Vlade Srbije nema kvalitetne ljude oko sebe
- Mislim da Vučić može da bude koristan za Srbiju, da može i nešto dobro da uradi, ali greši zbog toga što nema nikog ko bi ga na vreme upozorio ili zaustavio u tim greškama - rekao je Lider LDP Čedomir Jovanović. On je istakao i da je „iz sve snage navijao da Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vučić postigne dogovor za smederevsku „Železaru“.

Potpredsednica i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je da „premijer nije sam i da svaki korak napravi sa timom iz Vlade“. - Razumem da bi jedna neparlamentarna stranka da bude deo vlasti ili takozvani predsednik te stranke, ali ne znam samo na osnovu kojih glasova?! I ono što se vidi jeste želja Čedomira Jovanovića da uđe u Vladu sam, jer njega tim ne zanima pošto ga nema - kaže Mihajlovićeva.
Da premijer nije sam tvrdi i ministarka Jadranka Joksimović. - On ima podršku članova Vlade i svako od nas se trudi da u okviru svog resora doprinese generalnoj strategiji razvoja zemlje - rekla je Joksimovićeva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.