Jovanović: Verovao sam da će ubica biti pronadjen

Izvor: Beta, 18.Avg.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Verovao sam da će ubica biti pronadjen

BEOGRAD, 18. avgusta 2014. (Beta) - Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića koji je 25. jula nastradao na Brankovom mostu, rekao je u ponedeljak da je uvek verovao da će ubica njegovog sina biti pronadjen, ali i da misli da je zaprećena kazna od osam godina neadekvatna.

"Ta vest za mene nije radosna, niti sam ushićen, nije za mene bitno ko je to, prosto sam prazan. Ali mi je drago što je otkriven 40. dana od Lukine smrti", kazao je Bojan Jovanović za agenciju Beta.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ranije istog dana kazao je da je Luku Jovanovića na Brankovom mostu udario višestruko osudjivani Marko Milićev (33) koji je u bekstvu i koji se trenutno nalazi u Turskoj.

Bojan Jovanović je rekao da ga je ministar Stefanović zvao i da mu je lično saopštio vest da je ubica njegovog sina pronadjen. "Kada je reč o ažurnosti policije, mogu samo da kažem da su to ljudi starog kova i da su dobro uradili svoj posao", kazao je Bojan Jovanović.

Upitan kako komentariše što se osumnjičeni Marko Milićev tereti za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja, za šta je zaprećena kazan do osam godina zatvora, on je ocenio da se time šalje loša poruka - "isplati se da pobegnem".

"Ja bih uputio apel ministru da mi svi zajedno utičemo da se zakon promeni, ne vidim razliku u tome da li je neko ubijen pištoljem ili automobilom, ali zakon je takav kakav je. Koliko će taj neko dobiti, opet nije na meni da sudim, niti će to meni vrati Luku, ali sve se može kad se hoće", rekao je Bojan Jovanović.

On je istakao i da se nada da će se otkriti šta se desilo s novcem koji je sakupljen za kupovinu kamera i da očekuje da će uskoro video nadzor u Srbiji biti mnogo bolji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.