Jovanović: U opštini Žagubica vlada organizovani kriminal i teror Safeta Pavlovića

Izvor: Beta, 11.Apr.2023, 13:39

Jovanović: U opštini Žagubica vlada organizovani kriminal i teror Safeta Pavlovića

Poslanik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta ocenio je danas, povodom nasilja na protestu u Žagubici, da tom opštinom vlada organizovani kriminal i teror koji sprovodi predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović."Mi narodni poslanici juče smo bili tamo. Ako će išta da ujedini opoziciju to je onda Safet Pavlović jer je naša dužnost da zaštitimo te ljude od njegovih batinaša. Posle uskršnjih praznika opet ćemo se okupiti u Žagubici i tražićemo sednicu Narodne skupštine da se održi u skupštini opštine Žagubica", rekao je Jovanović na konferenciji.Poslanica pokreta Dveri Radmila Vasić navela je da je protest protekao mirno uprkos provokacijama, ali da je došlo do fizičkih napada kada su poslanici pokušali da uđu u zgradu opštine Žagubica."Kada smo krenuli da predamo zahteve, ja sam se progurala i ušla, ali ostale demonstrante su nasilno izbacili. Unutra me je predsednik opštine lično vukao i gurao. Želim da pošaljem poruku i policiji i tužilaštvu da zaštiti sve građane tamo", rekla je Vasić.Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je da predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, kao i Veljko Belivuk, služi režimu za obračun sa građanima i opozicijom."Belivukov klan je čedo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog režima. Posle hapšenja Belivuka organizovani su huligani koji su ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović: U opštini Žagubica vlada organizovani kriminal i teror Safeta Pavlovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2023

Poslanik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta ocenio je danas, povodom nasilja na protestu u Žagubici, da tom opštinom vlada organizovani kriminal i teror koji sprovodi predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.