Jovanović: Roditelji gledaju svoju decu i tuguju

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Roditelji gledaju svoju decu i tuguju

Ćurpija -- Jedan od nosilaca izborne liste “Savez za bolju Srbiju" i predsednik LDP Čedomir Jovanović, rekao je u Ćupriji da će njihov prioritet biti zapošljavanje ljudi.

Kako je saopšteno iz LDP, Jovanović je rekao da ljudi koji rade ne mogu da žive od svoje plate, a da oni koji nemaju posao sanjaju tu platu od koje ne mogu da žive.

"Zato roditelji gledaju svoju decu i ne znaju da li da tuguju što su tu kod njih bez posla i krova nad glavom, ili da tuguju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što od njih, takvi kakvi su, moraju da odu. Zato stari žive u ruševinama sveta koji su stvarali, verujući da će to sutra biti bolje i za njih, i za njihovu decu", istakao je on.

"Moramo u fokus svoje politike da stavimo posao, zapošljavanje ljudi, bolje obrazovanje, efikasnu zdravstvenu službu, da vidimo šta ćemo da radimo sa penzionim fondom", poručio je, između ostalog, lider LDP.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.