Jovanović: Razočaran sam, ali nisam ljut

Izvor: B92, 29.Feb.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Razočaran sam, ali nisam ljut

Lider LDP Čedomir Jovanović saopštio je, povodom neuspelih pregovora opozicije, da je razočaran, ali da nije ljut.

"Otpor i pritisci sa kojima smo se suočili pokušavajući da formiramo jednu listu uveravaju me da sam bio u pravu, uprkos tome što će, voljom Demokratske stranke, sa stanovišta programa i cilja naše gotovo identične stranke nastupiti u dve kolone", naveo je Jovanović.

On je dodao da nije ljut zbog odustajanja demokrata.

"Razočaran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam, ali ne i ljut zbog odustajanja demokrata nakon postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata, jer sam učinio sve kako bih građanima omogućio da se, glasajući za našu jedinstvenu listu, najefikasnije suprotstavimo koaliciji Aleksandra Vučića. Moraćemo više da radimo, jer i bez Demokratske stranke taj cilj i dalje ostaje isti", naveo je Jovanović u pisanoj izjave.

Danas je iz LDP stigla vesta da je dogovor proevropske opozicije za zajednički izlazak na izbore postignut.

Jovanović je na svom profilu na Tviteru napisao: #demokratskasrbija final cut!

Funkcioner LDP Kenan Hajdarević napisao je na Tviteru da je postignut konačan dogovor o broju mandata.

Međutim, lider DS Bojan Pajtić je nakon toga rekao da neće biti predizborne koalicije.

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da se ta partija i dalje zalaže za nastup proevropske opozicije u jednoj koloni, uveren da je jedino tako moguć politički preokret.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovanović: Razočaran sam, ali ne i ljut

Izvor: RTS, 29.Feb.2016

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović kaže da je razočaran, ali ne i ljut, zbog odustajanja DS-a od formiranja zajedničke liste nakon postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata. . "Učinio sam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.