Jovanović: Pročistiti institucije Republike Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 12:06

Jovanović: Pročistiti institucije Republike Srbije

Potredsednik Nove stranke i kandidat na listi koalicije "Nek maske padnu" Ivan Jovanović pozvao je građane Srbije da 21. juna zaokruže na glasačkom listiću broj 18, uz poruku da je potrebno pročistiti institucije Republike Srbije.

Jovanović je poručio i da je potrebno glasati za koaliciju na čijoj je listi kandidat kako bi ta Nova stranka i Zelena stranka stvorile Srbiju bez kriminala i korupcije.

"Potrebno je da 21. juna svi zaokružimo broj 18 kako bismo stvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbiju bez kriminala i bez korupcije, da Srbiju dosledno povedemo putem EU i zbog toga vas sve pozivam da 21. juna zaokružimo broj 18 da pročistimo i vazduh i instuticije Republike Srbije", kazao je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.