Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Pasarela je novi primer korupcije gradskih vlasti, skupo a glupo

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SZS) u Beogradu Nikola Jovanović izjavio je danas da postoje osnovane sumnje da je projekat "Pasarela" na Kalemegdanu novi primer "velike korupcije" beogradskih vlasti.

"Radi se o velikoj 'ugradnji' ljudi iz gradske vlati, obzirom da svi ovi radovi, sa sve liftom, ne mogu da koštaju više od 800.000 evra, dok se ovaj projekat fakturiše skoro dva miliona evra", kazao je Jovanović.

Jovanović je kazao da je taj projekat besmislen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i da bi umesto njega, za mnogo manje novca, "posao mogao da obavlja" i pešački prelaz.

On je istakao da je to nastavak politike gradskih čelnika "skupo a glupo", ali da je poenta da se to ne plaća od njihovog novca, već iz džepova poreskih obveznika.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kazao je da je taj savez pokrenuo internet akciju na sajtu SZS u kojoj građani mogu da glasaju o "najbesmislenijem projektu gradske vlasti".

Predstavnici Saveza za Srbiju napravili su danas ispod kalemegdanske pasarele improvizovani prešački prelaz od papira želeći da pokažu da bi izgradnja pešačkog prelaza bila mnogo jeftinija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (SZS): Pasarela je novi primer korupcije gradskih vlasti, skupo a glupo

Izvor: Danas, 03.Jul.2019

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SZS) u Beogradu Nikola Jovanović izjavio je danas da postoje osnovane sumnje da je projekat "Pasarela" na Kalemegdanu novi primer "velike korupcije" beogradskih vlasti. Članak Jovanović (SZS): Pasarela je novi primer korupcije gradskih vlasti, skupo a glupo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.