Jovanović (Moramo): Osnivačka skupština nove stranke 5. juna

Izvor: Beta, 14.Maj.2022, 08:41

Jovanović (Moramo): Osnivačka skupština nove stranke 5. juna

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je da će 5. juna biti održana osnivačka skupština nove stranke koju će taj pokret osnovati sa predsednikom "Zajedno za Srbiju" Nebojšom Zelenovićem.Nova stranka zadržaće u nazivu "Moramo", ali će dobiti i neki prefiks, a u njoj će biti i postojeće članice Ekološkog ustanka i Otvorene građanske platforme Akcija, i Skupštine slobodne Srbije, rekao je Jovanović za list Nova."Pozvani su svi oni koji se bave aktivizmom i imaju svoje predstavnike u skupštinama, gradskim, lokalnim. Ideja je da se napravi jedna široka platforma, organizacija, politička i aktivistička mreža koja će fukcionisati kao stranka", rekao je Jovanović.Jovanović je rekao da ne zna ko će biti predsednik te stranke, ali da on "sigurno neće", navodeći da to i ne želi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Osnivačka skupština nove stranke 5. juna

Izvor: Danas, 14.Maj.2022

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je da će 5. juna biti održana osnivačka skupština nove stranke koju će taj pokret osnovati sa predsednikom "Zajedno za Srbiju" Nebojšom Zelenovićem.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.